Go to Top

Om oss på VM-Frakt

VM-Frakt

Välkommen till VM-Frakt.se

Inga transporter är omöjliga, vi på VM-Frakt hjälper dig och ditt företag.

VM-Frakt är ett fristående åkeri med mångårig erfarenhet inom transportbranschen.  Vi erbjuder allt ifrån budkörningar till kompletta transportlösningar, allt kan skräddarsys för att passa dig och ditt företag.

 

Vår vision och affärsidé

  • Visionen är att genom personlig kontakt med våra kunder bygga ett långvarigt samarbete. Där båda parterna känner förtroende för varandra och utvecklas tillsammans.
  • VM-Frakt AB är ett transportföretag vars affärsidé är att genom sin erfarenhet och kompetens leverera gods både nationellt och internationellt.

    Detta sker genom hög service och noggrannhet, där kunden och godset kommer i första hand.

  • VM-Frakt AB grundades 1:e juni 2003 av Mikael Johansson, ägaren av företaget. Företaget har sitt säte i Åkarp, norr om Malmö. Idag har företaget 20 fordon, från budbilar till tunga lastbilar.

    Transporter sker både nationellt och internationellt men främst kring öresundsregionen. Företaget tillhandahåller även lagertjänster såsom sortering och rangering.

  • Vår miljöpolicy är att hela tiden tänka och värna om miljön, detta gör vi genom att köra miljövänlig diesel, planera våra körningar och undgå tomkörningar.

    Eftersom kvaliteten på vårt arbete utgör förutsättningen för vår verksamhet är det viktigt att varan kommer fram i rätt tid till rätt pris, det är ju så att kvalitet är när kunden kommer tillbaka inte varan…